Post by ruemesvasalin on Mar 7, 2022 3:00:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Builds for League of Legends - LoL Catalyst ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Builds for League of Legends - LoL Catalyst IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти глюк точки ▞▞▞
▞▞▞ Builds for League of Legends - LoL Catalyst 2022 version ▞▞▞
शूटिंग वर्ल्ड - गन फायर खेलकूद jlk
Вам потрібно більше оновлень і вчасно
Ця програма гарна, але, будь ласка, оновіть більше речей і додайте скіни 😂
Щоразу, коли я відкриваю програму, вона примусово закривається. Редагувати: я спробував очистити кеш, очистити дані, і, здається, нічого не працює. Я буду просто використовувати mobafire. :/ Чудова служба підтримки клієнтів, до речі.
Builds for League of Legends - LoL Catalyst تفریح aju
Будь ласка, створіть подібний додаток для дикого розриву....
Мені приємно мати таке програмне забезпечення, особливо в порівнянні з широко рекламованими альтернативами, такими як op.gg/leaguecompanion.
Потрібні оновлення після виходу Senna
Я змінюю мову програми, але вона все одно залишається англійською
лайно
Все круто, крім збірок
Я ніколи не оцінюю додатки чесно, але для цього мені довелося зробити все можливе. Майже все в цьому додатку, на мою думку, ідеальне. Мене ірраціонально дратують погано розроблені програми, і ця програма просто не залишає у мене жодних скарг — майже все, що ви можете придумати, ви можете зробити на Catalyst; Пошук закликників, користувацькі збірки, інформація про здібності, матчі, командні змагання, вибори контрвиборів, що завгодно. Реклама мінімальна і ненав’язлива, а макет простий і зрозумілий. Бездоганний.
Програма виходить з ладу щоразу, коли я намагаюся отримати доступ до матеріалів anivia
Це хороший додаток
Builds for League of Legends - LoL Catalyst Eğlence ksxg
Хороший додаток. Але я хотів мати такий обліковий запис Summoner, прив’язаний до цього. Тож ви можете дивитися й намагатися оновити свій акк та руни та все інше. Інакше хороший додаток.
Будь ласка, покращуйте більше в майбутньому

Фантастичний. Став моїм улюбленим обладнанням для ARAM, а іноді навіть для моїх улюблених чемпіонів. Є все необхідне.
Був чудовий додаток. До останнього оновлення, тому що зараз половина чемпіонів я не можу дивитися на лічильники збірок чи щось таке. Видає мені невідому помилку, спробуйте натиснути Використовувати дані в автономному режимі. Не працює. Дуже розчаровує
Коли я вперше почав використовувати цю програму, вона була 5 зірочок, але чим довше я використовував її, тим більше вона зменшувалася. Я збирався перейти до версії без реклами, але вона не була оновлена новою інформацією про виправлення, і в деяких описах здібностей персонажа все ще відсутні значення. І оскільки незабаром буде випущений новий чемпіон, мені, ймовірно, потрібно буде знайти новий довідник для статистики.Чудова інформація, але лічильник/матчап трохи не влаштовує, тому що це не пояснює, люди просто кажуть: «лол, ти програю», а не кажуть мені, чому чи чого слід уникати. Таке відчуття, що люди просто вибирають чемпіонів, яким вони тоді програли, і кажуть, що це протидія їхньому єдиному трюку, тому що у них була погана гра. Могли б зробити краще.
Чи є нові чемпіони?
Builds for League of Legends - LoL Catalyst تفریح aju
Я ненавиджу, що мені завжди доводиться вимикати свої дані, перш ніж програма відобразить інформацію про чемпіонів 👎
Лол
Це одна з найкращих програм LoL, які я коли-небудь використовував. Додаток надає мені все, чого я б хотів, і навіть більше! Коли я завантажив це, я просто очікував, що програма надасть інформацію про кожного чемпіона та збірку для нього. Я отримав це та багато іншого! Я б дуже рекомендував цю програму тим, хто хотів би глибше вивчити кожного чемпіона. Це найкраща програма, яку ви можете знайти, коли вам потрібно побачити, що ви хочете побудувати, руни, порядок навичок, що завгодно, і як я бачив, додано tft. Я використовую цю програму роками в іншому обліковому записі. Це дійшло до того, що, якщо я і мій брат граємо, ми використовуємо цю програму, щоб перевірити, чи ми граємо правильно. Дуже корисно для нових гравців LOL. Пожертвуйте їм, якщо можете, вони цього заслуговують! ❤️
автономний режим не працюватиме, навіть якщо я завантажив офлайн-дані
Працює, але, чувак, це вбило мій пінг до 12 тис. і продовжувало зростати. До того, як я оновив, він взагалі ніколи не збільшувався. Серйозно, що працює, що використовує повні mbps.
Я дуже задоволений тим, що вони дають безкоштовно, безумовно, найкращий додаток для ігрової інформації у франшизі LoL.
я не бачу нового чемпіона Кейна
Гарний додаток, мені подобається бачити всі здібності чемпіонів і цифри. чи є причина, чому пасивні пасиви не включають числа? приклад: aatrox q dmg становить 10/30/50/70/90 (60/65/70/75/80% ad), але пасивний стан каже, що Aatrox зцілює бонусний магічний удар і зцілює при наступній атаці. він не говорить, що пропонує 5-15% цільових максимальних л.с. або щось таке. пасивні пасиви, які мають номери, це єдине, що може зробити це краще

gfg
Не завантажено
Оновлюйте руни та маестрі
Хоча я в основному використовую розширення ліги для своїх збірок, мені подобається, що ця програма має знання та скіни, на які мені завжди цікаво дивитися, сама програма робить все і навіть більше. 10/10
це все неправильно
Чому бот Quinn не має збірки? Це дивно
Та сама рун-сторінка для всіх aD/AP
Мені це подобається, ви можете побачити деяку статистику ваших останніх ігор, збірки кожного гравця, посібники з чемпіона, бібліотеку, деякі цікаві речі, які можна зробити, але я хотів би подивитися моє відео з останніх ігор, вау, це дуже здорово, я думаю що це єдине, чого немає
Збірки іноді ламаються, а деяка статистика чемпіонів не працює, але крім цього, це чудова програма з великою кількістю інформації. Дуже рекомендую
Причина, чому я ставлю лише 2 зірки, тому що я так розчарований, коли я використовую свої офлайн-дані. Навіть я завантажив його повністю, і коли я просто вийшов у додаток і коли повернувся, щоб перевірити. Там написано, що у мене немає цих проклятих офлайн-даних.
Ця програма гарна, але я не можу знайти закликаючого в Малайзії. Чи можете ви додати регіон Малайзії в цю програму?
дуже допомагає ця програма. давно нею користуюсь . але раніше була російська мова но зарас хоч вибираю її в налаштуваннях но всерівно все на англійській .
Чудовий інструмент. Але інформація про kayns зараз не зовсім доступна
Справжня програма для початківців, щоб принаймні підготуватися до гри ще до початку гри
Частина професійних збірок застрягла на 4 травня? Це через msi?Минув тиждень з моменту виходу Сетта, і я не можу побачити його руни та збірки