Post by ruemesvasalin on Mar 7, 2022 3:27:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator kod zlato ▞▞▞
▞▞▞ Epic Heroes War: Super Heroes 2022 version ▞▞▞
Samo igra z denarno bazo, kdor plača denar, je zmagovalec. A čas hitro mine, ko si dolgočasen
Neumni oglasi ... Uredi. sem prenesel. Takoj oglas za 30s po 10s igranja.....
#Prepovej hekerje na turnirju #Odstrani prevleko za orožje #Odstrani 2x na
Zelo dobra igra mi je všeč
Epic Heroes War: Super Heroes Авантуристичке anjg
Zelo lepa igra več kot free fire
Ta je daleč boljši od ostalih in je bilo enostavno igrati.
To je dobesedno točno tako kot Epic Legendary Summoners - Magic Heroes Action RPG. Pojma nimam, kaj naj bi ta 'shadow & stickman' stvar v naslovu pomenila, saj nima nobene zveze z igro.
Junaki/spretnosti v tej igri niso pomembni. Porabite malo denarja in vse boste dobili. Tudi napredek se ustavi po zemljevidu 20, če ne boste porabili denarja. Sicer pa njegova samo navadna kmetovanje za zlato in nadgradnja junakov stane tudi pravi denar.
Najboljša igra zame in zelo akcijska igra zame
Nekaj lepega za igranje.
Epic Heroes War: Super Heroes アドベンチャー ijv
Zabava do sedaj
Epic Heroes War: Super Heroes Avontuur afcq
Zabavna igra za igranje v času izpada.
Lepa grafika, zelo prijetna in zabavna nebeška igra vojne.
To sem igral že od otroštva, igram ga z brati, super je, priporočam ga
Zakaj ne morem registrirati računa in se prijaviti v to igro .prosim, pomagajte mi vedno recite ne morem brati profila na strežniku
Je pravi smeti mislim, da sem izgubil svoj prvi račun iz leta 2016 nisem ga dobil nazaj, nato sem ustvaril drugi v 2018 nekaj, kako sem pozabil geslo od 8 mesecev ne morem igrati storitve za stranke ali ekipa divmob dela popolnoma smeti sprašujejo me za datum ustvarjanja računa in zadnji dan, ko sem igral. Zagotavljam vam, da je ta igra samo za tiste, ki vodijo ustrezen dnevnik in zapiske za vsako uro. Tudi incident, če si življenja ne zapomnimo zlahka, ti fantje pravijo, da si zapomnimo igro.
Ena najboljših iger, ki mi je res všeč. Hvala DIVMOB za tako čudovito igro in prosim odgovorite mi. Ta igra je odlična in prosim, pošljite mi sporočilo, ko izdajate novo igro, prosim......
Sprva sem bil malo zmeden, rekel mi je, naj uporabim krmilnik?, a sem ugotovil (morda bi rad dodal pojavno okno, ki vam pove, da lahko spremenite sloge igranja.
Nezaslišan krmilnik za telefon, vrnite stare krmilnike
Res zabavno.... Z darilno kodo vam močno pomaga
Sovražim, dokončam stopnjo 60 in grem v nebesa, vendar jih nikakor ne morem premagati, nikakor ne morem zaslužiti toliko igre, da bi dobil novega junaka, ki bi jih lahko premagal
To je samo zabavna igra
Dd
Počasna posodobitev
Edini razlog, zakaj mu res dajem štiri zvezdice, je, ker včasih gre za napako in ni res slab, saj samo zamrzne za pol sekunde ali kaj, včasih zamrzne za malo dlje, vendar bi lahko bil tudi moj neumen telefon
Epic Heroes War: Super Heroes Macera Oyunları jst
Ni še tako slabo
Ta igra hočeš denar, ne prenašaj te igre
Dolgočasen
Dovolj dobro za igranje. Včasih pa pride do težav s strežnikom
Merge 2048 Hexa Puzzle Hlavolamy mihm
Cena previsoka
Zelo zanimiva igra, ki bi jo lahko igral s svojimi dojenčki.!!
Dolgočasno in zmedeno.
Samo 3 zvezdice, ker sem šele začel igrati. Bomo videli, kako bo šlo in se vrnem.
Odlični fantje, dobro delo - vendar bi bilo treba olajšati pridobivanje junakov/predmetov višje stopnje.. sicer je zelo zabavno

Lepa igra kot v
VEŠ, ČE ŽELIŠ PRIDOBITI AL PLATINO, POTREBUJEŠ VELIKO DRAGULA IN DRAŽBE IN LAHKO OD ENEGA IGRAVCA VDEŠEŠ DRAGULJNI KOVAN IN HEROJ IME ULTRA DEMON SHADOW
Pravzaprav mi je to všeč, ponavadi ne maram iger v slogu rpg, vendar si ta igra samo premisli, kar tako naprej
Ne morem igrati zakaj je to grozna igra, prosim, popravite to, kako lahko prvič igram Its good, če pa nimam wifija, se igra Zakajyy...
Bihar Indija
dobro opravljeno, tako sem vesel, da uživam v tej pustolovski igri, nisem razočaran, da je tako zabavna....
Epic Heroes War: Super Heroes ایڈونچر fox
..... resno fantje? Cenim slog igre, ki ste jo naredili, vendar morate opraviti popolno prenovo katerega koli sistema, ki ga uporabljate za junake, ker sem na stopnji 31 in je postalo nemogoče premagati z mojim junakom, ker nobena spretnost ne more premagati polovični maksimalni modri junak s skromno zelenim (še posebej tisti, s katerimi sem začel)!! in porabil sem približno 800 draguljev, da bi dobil boljšega junaka, vendar ne, dobim več opreme, ker ja, to je tisto, kar potrebujem! Ne, vaša igra ni dobra in ima potencial, da je odlična, vendar nima nobenega ravnotežja, verjetno preženete več igralcev, potem pa dobite s tem, kako ste začrtali svojo igro, igrajte se malo in nato plačajte ali odidite in ki ukrade kakršno koli veselje pri igranju igre. V bistvu mi je vaša igra zaradi te težave dolgčas. Vem, da je ne boste popravili, sicer vam ne bi uspelo na ta način, vendar upam, da bodo ljudje to videli in zapustili vašo igro sam.
Upoštevajte, da zombiji potrebujejo veliko zmogljivost, če so zombiji
vredu je