Post by ruemesvasalin on Mar 7, 2022 3:18:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pop The Ice ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pop The Ice IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови глитцх гемс ▞▞▞
▞▞▞ Pop The Ice 2022 version ▞▞▞
Леп
Била је то пристојна игра, претпостављам да ми се ова апликација не свиђа толико, али бих је ипак играо
Лоша игра😡
Завршите све фазе дивну игру коју желим да играм више, али само 90 ниво 😂
Girls Makeup | Dress Up Games રોલ પ્લેઇંગ goan
Најгоре грешке које можете очекивати..Када ипу заврши ниво шефа, морате завршити и следећи ниво да би се одразио резултат на нивоу шефа. Једном када оживите можда нећете видети стакло и можда ћете изгубити још једну шансу.. Толико буба.. Коцке леда се понекад заглаве између зида и стакла. Вибрација је иритантна.. Завршио сам целу игру да бих могао да дам ову рецензију.
Игра је супер, свиђа ми се идеја. Стално се јавља грешка када гледам рекламу да оживим, што је изузетно фрустрирајуће 😤. Дао бих 5 звездица да није тако. Галаки Ноте 9
Огласи.... Сваки трећи погодак.... Да ли сте стварно!?
бар бисте могли да нам дозволите да искључимо вибрацију, заиста окидач.
То је добро, али није сигурно.
У реду је, али не чува моје нивое! Морам да почнем од првог нивоа сваки пут

Вибрира чак и у нечујном режиму и заиста је иритантно. Нема опције чак ни да зауставите вибрацију. Само деинсталирање јер је вибрација превелика за подношење.
Мајица није лоша
Једноставно, а опет веома привлачно!!
Потпуно превише огласа!
Сјајна игра! Забава и забавља вас сатима.
Оригинално је што је лепо.☺ Али не треба дуго да постане досадно. Ако можете да играте. Без прекидања усред игре. 😡😤 Због огласа!! Грр Деинсталирам. Не може да задржи моје интересовање.
Корак по корак добија се тешка игра, посебно 40 ниво, веома збуњујућа, али је занимљива игра коју можемо да играмо у слободно време, у реду је, можете је преузети, занимљива је игра
У игри недостаје најосновнија физика: Инерција :/
Pop The Ice 액션 jco
Ова игра је забавна. Ценим недостатак додатака у игри. Квалитет и једноставност се добро уклапају у мобилну игру. Један аспект игре који искрено ценим је постепена промена тежине. Међутим, игра има неколико недостатака. Нивои би могли користити још неке препреке да зачине ствари. Такође, препрека завеса (понекад) се појављује на местима која не чине ниво изазовом. На крају, игра би имала користи од система награђивања.
стварно добра графика н заиста адитивна
Молимо вас да сачувате Гоогле Плаи у облаку
Немам коментар.
Не свиђа ми се толико. Сваки пут када играм стално ме означава на почетном екрану.
ПевДиеПие је бољи од цоцомелон-а
ЈАКО ЛАГАЈИ када пропустим, мој телефон вибрира
Pop The Ice Laga kwyu
Најбоља апликација за гледање реклама. Најгоре за играње 😅
заиста је забавно, па заиста препоручујем да набавите ову игру!😇🤗
Супер попинг
Идеја игре је заправо једноставна, убацивање леда право у чашу. Али не могу да задржим руку да додирнем следећи ниво док не стигнем до краја нивоа за само неколико дана. Мислим да сам заљубљен.
Делује као забавна игра, али има превише проблема за навођење
اشغال اشغال
то је в.в.в.в.в.в.в.в.в.в.в.в.в.в.в.вв.в.в.в.в.в.в.в јер ћу победити на 20 нивоу шефа, али ћу такође играти поново
веома добра и пуна стреса игра
То је кратка мала игрица која је дефинитивно направљена да промовише друге игре. одличан концепт, забавна графика, али се може завршити у једном даху.
Хеј Фаи
Требало би да направите још мало јер је ова игра тако сјајна и чини више попут ажурирања и ствари које су супер
Најгора игра икада